Totaaloplossingen voor bedrijven
en overheden

Powered by Odoo

Wat is Odoo

Odoo is de beste management software voor uw bedrijf of overheid. Miljoenen tevreden gebruikers werken beter dankzij de geïntegreerde apps.

Met ruim 16.600+ apps biedt Odoo voor al uw bedrijfsbenodigdheden een totaaloplossing. Er zijn geen koppelingen tussen verschillende software nodig. De apps van Odoo zijn perfect geïntegreerd voor met elkaar, waardoor u uw bedrijfsprocessen volledig kunt automatiseren.

 
 

80.000

bedrijven wereldwijd vertrouwen op Odoo

3.9 miljoen

mensen werken productiever met Odoo

16.600

Odoo Apps en Community modules

Focus op digitalisering

Het Odoo platform zorgt voor een belangrijke stap in de visie van Hermis, namelijk organisaties helpen in het toepassen van de 'paperless office'. Odoo is een totaalpakket dat op 'App' basis toelaat enkel die Apps te gebruiken die nuttig zijn voor uw organisatie. U betaalt per gebruikte App en per gebruiker. Dit concept van Apps en de integraties tussen de Apps onderling, maken dat Odoo een modern pakket is dat door eindgebruikers als efficiënt en gebruiksvriendelijk ervaren wordt.

Met Hermis als partner voor uw Odoo implementatie zal u zeker zijn dat we in elke processtap efficiëntie en maximale digitalisering nastreven zodat u geen onnodige administratie of dubbel werk hoeft te doen.

 
 

Odoo Website Apps 

De Website App bij uitstek voor uw bedrijf of overheid. Gemakkelijk, Mobiel en Open source. De Odoo websitemaker zit boordevol handige functies om een professionele website te bouwen die met uw bedrijf mee groeit! Pas uw eigen huisstijl toe en breng uw producten en diensten op een aantrekkelijke manier in de schijnwerper. Bereik uw doelpubliek vervolgens sneller met Google integratie.

Websitebouwer

Het gebruiksvriendelijke bouwblokkensysteem helpt je een aantrekkelijke en professionele website te bouwen, boordevol functies en integratie met honderden Apps.

eCommerce

Bereik een groter publiek en verkoop uw producten en diensten dankzij een webwinkel.  Bouw gestructureerde productpagina's en pas specifieke promoties toe. Transacties worden automatisch verwerkt: van verkoop en betaling, tot automatische facturering en verzending. 

Blog

Deel nieuws over uw bedrijf en diensten. Maak indruk op uw lezers met relevante vakkennis en ervaringen. Schrijf interessante Blog posts die informeren en vragen beantwoorden.

Forum

Een discussieplatform is een waardevolle informatie -en hulpbron om ideeën en ervaringen tussen klanten uit te wisselen. Als beheerder leert u over de noden van uw doelpubliek en kunt u hier beter op inspelen.

Presentatie

Deel presentaties, video's, afbeeldingen en documenten via uw website. Met Odoo Presentatie toont u vakkennis aan uw bestaande en toekomstige klanten.

Live Chat

Adviseer en ondersteun uw klanten over u producten en diensten, rechtstreeks en live via Odoo chat!

Odoo Sales Apps

Direct beschikbare en juiste klantinformatie is cruciaal om uw bedrijf te laten groeien. Om uw dienstverlening en strategie aan de steeds veranderende behoeften van uw klanten te kunnen aanpassen, geeft Odoo u alle tools om een 360-graden beeld van uw bestaande en potentiële klanten te vormen.

 
 

Verkoop

Realiseer meer omzet in kortere tijd dankzij een gestroomlijnde en duidelijke communicatie naar uw klanten toe. Verwerk productvarianten, kortingen en specifieke prijslijsten in overzichtelijk ontworpen offertes en contracten.

CRM

Verkoop efficiënter en verbeter uw klantendienst dankzij een beter inzicht in klantgegevens. Werk productiever en gestructureerder met Odoo CRM. Neem de juiste beslissingen op het juiste moment door gerichte rapportages, overzichten en analyses.

Facturatie

Beheer contracten,  automatiseer terugkerende facturen en word  sneller betaald. Bespaar nog meer tijd met een eenvoudigere boekhouding en gerichte analyse van uw verkopen.

Kassa

De intuïtieve en performante Kassa-App van Odoo biedt een groter gebruiksgemak en bespaart tijd. Behoud op elk moment en  overzicht over de beschikbaarheid van uw producten. Deze App werkt op alle POS toestellen.

Abonnement

Bouw aan een duurzame relatie met uw klanten en verbeter uw dienstverlening met Odoo abonnementsbeheer. Behoud op elk moment een goed overzicht over betalingen en automatiseer terugkerende contracten en verkopen.

Onderteken

Ga voor een paperless oplossing met Odoo. Onderteken en verstuur op een snelle en gemakkelijke manier documenten elektronisch door.

Odoo Studio

Personaliseer bestaande Odoo Apps of werk met uw eigen App op maat!

Zelf ontworpen formulieren en lijsten, specifieke kalenderweergaves of diagrammen, Aangepaste sjablonen en tabellen en veel meer. 

Wij geven u graag meer uitleg over Odoo Studio!

Odoo • Tekst en afbeelding
 
 

Odoo Bedrijfsbeheer Apps 

Odoo is een alles-in-één oplossing voor efficiente beheer van uw onderneming. Odoo Apps zijn gebruiksvriendelijk, eenvoudig aan te passen en schaalbaar zodat u alle aspecten van uw bedrijf kunt verbinden en slimmere beslissingen kunt nemen. Reageer dankzij de gegevens via Odoo snel op veranderende situaties binnen uw bedrijf en in de markt. 

Boekhouding

Alle tijdbesparende tools die u nodig heeft om uw bedrijf te laten groeien. Word sneller betaald met digitale facturatie en automatische follow-ups.

Project

Maak prognoses van behoeften en middelen. Organiseer, plan en analyseer uw projecten met de overzichtelijke structuur en het moderne interface van Odoo.

HR

Met Odoo Personeelsbeheer is alle HR-informatie op één plaats. Odoo biedt u alle tools voor een effictief beheer van verlofaanvragen, werving en selectie, declaraties, evaluaties, wagenpark en meer.

Voorraad

Ervaar volledige traceerbaarheid. Volg elke voorraadverplaatsing van inkoop naar magazijn tot verkooporder. Odoos double-entry inventaris heeft geen voorraadinvoer, -uitvoer of -transformatie. In plaats daarvan zijn alle bewerkingen voorraadbewegingen tussen locaties.

Inkoop

Automatiseer uw inkoopproces en Optimaliseer de wisselwerking tussen verkoop en voorraad met inkoopregels op basis van onder meer voorraad, logistieke regels, verkooporders en verwachte productieorders.

Productie

De alles-in-één-oplossing om uw vooraadniveau en productie te optimaliseren. Gebruik make-to-order regels, minimale voorraad regels of de master productie schema's om aankopen te automatiseren. 

Helpdesk

Klantentickets vanuit verschillende kanale volgen, prioriteiten geven en oplossen is een gemak met Odoo Helpdesk.

Document

Spaar tijd uit met het ingeven van rekening, scannen van contracten, goedkeuren van documenten en wordt een papierloos bedrijf. Met Odoo Documenten kunt u gemakkelijk gescande documenten delen, verzenden, categoriseren en archiveren.

Odoo Productiviteit Apps

Odoo biedt ter aanvulling van zakenoplossingen om uw processen helpen beheren ook vele Apps die de beschikbaarheid, productiviteit en winst van uw onderneming helpen verhogen.

 
 

Communicatie

De klant staat centraal voor uw bedrijf, daarom is het belangrijk over de juiste tools te beschikken om langs verschillende kanalen te communiceren. Met de Odoo Apps 'Discussier', 'Mailinglijsten' en 'Notities' c ommuniceert u met interne en extern contacten.

Tijdsregistratie

Registreer uw werktijd, ook offline. Beheer eenvoudig uw dagelijkse activiteiten en ontvang bruikbare statistieken.

Marketing

Zet uw bedrijf op de automatische piloot met automatische & gerichte marketingcampagnes. Communiceer met de juiste boodschap naar gerichte segmenten toe.

Evenement

Maak on-site en online evenementen aan met het Odoo alles-in-één-platform voor evenementenbeheer van alle groottes.

Enquête

Feedback van uw klanten is van enorme waarde om uw dienstverlening en imago te meten en verbeteren. Vraag hun mening! Informatie verzamelen is niet langer tijdrovend dankzij Odoo.

Afspraak

Deel interessante data met uw website bezoekers. Geef informatie over beurzen, seminaries, roadshows en opendeurdagen.