Tag Category

Personeelsplanning

Powered by Ortec

Ortec Workforce Scheduling

Het plannen van personeel is allesbehalve eenvoudig. Het gaat niet alleen om het vinden van de medewerker met de juiste kwaliteiten. U moet tegelijkertijd rekening houden met persoonlijke voorkeuren en geldende wet- en regelgeving. De ORTEC-oplossingen voor personeelsplanning optimaliseren uw volledige personeelsbeheer, helpen bij de dagelijkse planning en evaluaties, en verhogen de betrokkenheid van uw medewerkers via een handige app. We bieden u de keuze uit verschillende scenario's, zodat u snel kunt reageren op last-minute wijzigingen, gefundeerde beslissingen kunt nemen met betrekking tot complexe personeelskwesties, en de arbeidskosten zo laag mogelijk kunt houden. Het resultaat? Een optimale planning van uw personeel. Altijd en in iedere situatie.

Hermis is partner van Ortec en werkt graag met u en Ortec de gepaste oplossing voor uw planningsproblematiek uit.

 
 

Groepsaankoop voor uw planning

Aangezien de Ortec Workforce Scheduling software voornamelijk voor grotere organisaties wordt aangeboden, heeft Hermis een oplossing in de vorm van een groepsaankoop uitgewerkt zodat kleinere organisaties van 50 tot 250 te plannen medewerkers ook gebruik kunnen maken van deze high-end software.

Hermis biedt deze software aan aan een vast maandelijkse abonnementsprijs per gepland dossier. De hosting en het onderhoud van de software gebeurt volledig door Hermis. Hermis neemt een groot aantal licenties af van Ortec en heeft toelating van Ortec om deze te verdelen over verschillende kleine orgenisaties.

Hermis staat garant voor de snelle en standaarduitrol van de Ortec Workforce Scheduling software. 

Aarzel niet om contact op te nemen met ons om de mogelijkheden en voordelen voor u van deze groepsaankoop te bespreken.